Donatie projecten

Financiële steun is onmisbaar !! Wij zijn een kleinschalige ANBI erkende organisatie en helpen dieren in nood middels diverse donatie projecten en probleemoplossing bij de bron.

Honden zonder toekomst is een ANBI erkende organisatie en door google aangewezen als NON-profit organisatie. Google voor Non-profitorganisaties biedt organisaties zoals die van u gratis toegang tot Google-tools zoals Gmail, Google Agenda, Google Drive, Google Ad Grants, YouTube voor non-profitorganisaties en meer.

Honden zonder toekomst kent diverse donatie projecten, voor elk budget.
U kunt zelf kiezen of uw donatie aangewend dient te worden om bijvoorbeeld zieke of gewonde dieren te kunnen helpen, een ( maandelijkse ) bijdrage te leveren in de pension kosten, of bijvoorbeeld iemand te verrassen door een hondje naar hem of haar te vernoemen of een naam te laten bedenken.

Buiten donatie projecten zetten we ook liefdadigheids-projecten op, waarbij het mes aan twee kanten snijdt. Vrijwilligers van zusterorganisatie op Gran Canaria bezoeken samen met de hondjes regelmatig een weeshuis. Het is een ontroerend om te zien hoe kinderen en honden met een rugzakje elkaar blij kunnen maken.

Donaties

Hulp aan dieren kost veel geld, financiële steun is onmisbaar !! Zonder donateurs is ons werk onmogelijk.

Chip ‘m !

Naar schilders worden wijken vernoemd... Naar burgemeesters worden straten vernoemd... Naar u....... wordt een hond vernoemd !

Cart