Gezocht: stoere jongens M/V

Home / Gezocht: stoere jongens M/V
Gezocht: stoere jongens M/V

Gezocht: stoere jongens M/V

Niet elke hond is direct geschikt voor herplaatsing..
Soms blijken honden niet gelijk geschikt voor herplaatsing, of simpelweg niet op de juiste plek te zitten bij hun nieuwe baasjes of pleeggezin. Ondanks zorgvuldige screening is dat helaas niet altijd te voorkomen.
Daarom zijn wij dringend op zoek naar stoere mannen of vrouwen.
Beschik jij over natuurlijk overwicht op honden en deins je er niet voor terug de mouwen op te stropen en samen met onze coaches je in te zetten voor deze honden?
Lees dan verder en hopelijk ben jij degene die we zoeken !

Regelmatig staan wij voor de uitdaging om een oplossing te vinden voor honden die nog niet toe zijn om geplaatst te worden of die terug komen van adoptie.
Zelden zijn de problemen direct aan de hond toe te schrijven. Meestal raken honden de dupe van baasjes die zich de problemen niet meester weten te maken, of zich niet kunnen of willen laten coachen door onze gedragsdeskundigen.
Veelal zien we problemen veroorzaakt doordat honden de energie niet kwijt kunnen, er geen duidelijke rangorde is, of honden die een groter rugzakje blijken te hebben dan aanvankelijk werd ingeschat.
Om de problemen op te lossen is een eerste vereiste een stabiele omgeving. Vanuit daar kan verder gewerkt worden aan het verder begeleiden van de hond.

  • Kan jij een hond, rust, tijd en ruimte bieden ?
  • Heb je voldoende ervaring en natuurlijk overwicht op honden?
  • Lijkt het je leuk om voor langere tijd een hond op te vangen ?

Stuur ons dan een berichtje. Wij nemen dan op korte termijn contact op om kennis te maken.