Categorieën: ,

Beschrijving

Hallo, mijn naam is Lupita en ze hebben mij gered uit een plaatselijk asiel om mij een beter leven te geven. Ik ben bijna 1 jaar oud en ik ben vrolijk en sociaal. Ik speel graag met ballen en poppen. Voor mij is het beter dat ik bij een andere hond geplaatst wordt, ik vind dat namelijk erg gezellig en speel graag met hem/haar. Kinderen vind ik ook erg leuk. En katten zijn voor mij geen probleem maar in mijn enthousiasme wil ik hen nog weleens afschrikken.. Ook heb ik veel energie,en ik ben natuurlijk nog in mijn pubertijd dus denk niet overal goed bij na 😉
Bij het pleeggezin waar ik nu verblijf zijn ze druk bezig mij te leren luisteren, zo leer ik dat ik auto’s en fietsen op straat gewoon moet laten gaan en deze niet achterna moet rennen. Ik heb het echt nodig dat je ervoor zorgt dat ik mijn energie kwijt kan want als ik me verveel dan wil ik nog weleens met een kussen ofzo gaan spelen, alleen laat ik deze dan niet heel haha. Verder ben ik zindelijk en doe ik mijn behoeftes keurig buiten. Wel gebeurt dit vaak op een typisch Spaans dakterras, dus mocht u mij leuk vinden wordt dan niet boos als ik nog niet helemaal begrijp dat ik de behoeftes aan de lijn moet doen. Ik weeg ongeveer 15 kilo. Heeft u tijd en geduld én een andere hond, en valt u op mij, een energieke dame mail dan naar info@hondenzondertoekomst.nl, ik beloof dat ik uw trouwste maatje zal zijn !

U moet er wel rekening mee houden dat wegens corona er zeer weinig vluchten gaan dus veel geduld is een must en mocht er op Gran Canaria iemand interesse hebben dan zal deze aanvraag met voorrang behandeld worden.

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Schofthoogte

_

Verblijfplaats

Cart