Categorieën: ,

Arpa is 5 jaar geleden geadopteerd in Nederland maar wegens prive redenen terug gekomen uit adoptie. Ze verblijft nu bij een pleeggezin en die omschrijft haar als volgt: Arpa is een ingetogen hondje dat het best tot haar recht komt in een thuis waar ze de enige hond is. Ze heeft een rugzakje uit haar verleden waardoor ze wat schrikkerig is voor onbekende mannen. Ook kleine kinderen vind ze spannend en daar houdt ze zich het liefst van afzijdig. Van onverwachte dingen kan ze schrikken en gaan blaffen.
Arpa komt zo nu en dan een aai halen, maar is geen echte knuffelhond. Met uitlaten loopt ze makkelijk mee aan de riem, snuffelt hier en daar rond en doet haar ding.
De kat hier in huis vind ze maar eng en gaat hem uit de weg. Zoek je een hond die, als het vertrouwen er is, lief en rustig is in huis. Een hond die graag buiten wil wandelen en door haar nieuwsgierigheid wel iets feller kan zijn naar andere honden mede door haar enthousiasme. Dan is Arpa een fijne en lieve  hond om bij je te willen hebben.Kortom heeft u tijd en wat geduld om Arpa weer een fijn thuis te geven ? Dan horen wij graag uw reactie.

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Verblijfplaats

Cart