Bailarina


Categories: Alle Honden, Gran Canaria

Beschrijving

Hallo vrienden, ze noemden me “Bailarina”, oftewel “Danser”. Dat is de naam die ze me gaven om me in een “Aljibe”, een soort waterbasin te plaatsen, waar ik mijn hele leven heb gewoond, samen met mijn vrienden Perla, Linda en Tomasa.

Ik ben de kleinste van de 4, bijna als een Chihuahua, hoewel ik enigszins “gespierd” ben. Ze noemen we ook wel een dikkertje maar dat ben ik echt niet.

Mijn leven is ellendig geweest en ik heb een kleine tumor in mijn oksel. Als ze me steriliseren zullen ze zien wat het is. Mijn lijfje was gehavend, maar ondanks mijn leeftijd ben ik een vrolijke en joviale, speelse ben hond en sociaal naar mensen en andere honden.

Ik ben op zoek naar een voor altijd thuis, of op zijn minst een pleeggezin (op Gran Canaria), zodat ze me kunnen opereren en ik aan dat deel van mijn leven kan beginnen, waarvan Perros sin fronteras (PSF)-vrienden me vertellen dat het vol liefde en troost zal zijn. Ik kijk er naar uit om te weten hoe dat is.


Heeft u interesse in een hond(je) op Gran Canaria, lees dan vooral de tekst op deze pagina https://hondenzondertoekomst.nl/hond-adopteren/ goed door.
Er gaat de nodige tijd overheen voordat we een hond(je) naar Nederland kunnen laten komen. Bovendien willen we het liefst dat een hond(je) al gecastreerd of gesteriliseerd is voordat deze naar Nederland komt i.v.m. de kosten die daarvoor op Gran Canaria een stuk lager liggen.

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Hoogte

XS