Oscar GERESERVEERD


 

Categorieën: ,

Beschrijving

Hoi! Mijn naam is Oscar ( voorheen Boliche) en ik verblijf in Zevenaar bij een pleeggezin.
Ik ben een vrolijke lieverd die van wandelen houd.
Ik ben speels en soms ondeugend.
Een rustig huisje mét een tuin zou ik fijn vinden, ergens waar ik niet veel alleen ben of waar iemand mij kan leren dat even alleen zijn niet zo erg is. Ook woon ik graag bij wat actieve mensen die veel met mij gaan ondernemen, lekker vaak gaan wandelen of bv naar het bos, dat wordt ik ook erg blij van.
Andere honden vind ik helemaal leuk, soms word ik zo enthousiast dat het anders overkomt, maar gelukkig gaat dat nu al een stukken beter! Net als het trekken aan de riem soms wil ik dat nog wel eens doen maar met een consequent baasje gaat dat helemaal goed komen. Ik ben namelijk erg leergierig en pik heel snel dingen op.
Katten zijn geen vriendjes, honden wel hoor maar woon toch liever alleen anders word het te druk voor mij.
Ik ben heel lief en rustig naar kindjes (vooral als ze me wat lekkers geven).
Ben een grote knuffelkont en kom graag bij je liggen.
Water lijkt mij ook leuk want soms wil ik onder de douche springen.
Wie geeft Oscar, deze vermoedelijke kruising beagle een forever home? Je krijgt er heel veel knuffels voor terug 🙂 Schofthoogte ca 45 cm.
Bij interesse graag mailen ipv bellen.
Tekst toen hij nog in Gran Canaria zat:
Boliche en zijn broers Negrito en Bubby werden vorig jaar ongepland geboren. Drie van hun zusjes vonden destijds een baasje, de drie broers mochten blijven bij hun baas..
Maar zoals het helaas wel vaker gaat werden ze alsnog gedumpt..
Veel is nog nieuw voor hen, er werd namelijk nooit met hen gewandeld. Hun dagen sleten ze op een dakterras. De eerste dagen dat ze in ons pension zaten waren ze behoorlijk bang maar al snel kregen ze door dat het hier allemaal leuker was, dus hun staartjes gingen algauw aan het kwispelen en ze ontspande al snel. Tegen kinderen zijn ze erg vriendelijk en ze hebben respect voor andere honden, ook in het losloopgedeelte. Boliche heeft de meeste energie en is inmiddels dol op wandelen.

 

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Schofthoogte

45 cm

Verblijfplaats

Cart