Categorieën: ,

Bronte, een geweldige hond !

 

Jammer genoeg heeft Bronte niet veel geluk gehad…

Nadat hij vanuit een Spaanse perrera naar Nederland is mogen verhuizen, heeft hij in Nederland ook al weer zijn nieuwe gezin moeten verlaten.

Reden waarom hij moest vertrekken was dat hij op straat naar andere honden is uitgevallen en wegens privé omstandigheden binnen het gezin.

Nadat Bronte terug kwam uit adoptie,heeft hij een tijdje in een pension gelogeerd.  Vanaf de eerste dag heeft hij daar tussen een,steeds wisselende, groep honden gelopen. In het begin wat onzeker en onwennig. Na een paar dagen had hij zijn draai gevonden en paste zich prima aan de groep aan, echter is hij vooral op mensen gericht en is dan ook graag bij mensen in de buurt.

Bronte logeert nu tijdelijk bij een opvang gezin, samen met 2 oudere hondjes.  

Het is een vrolijke Labrador reu, van een jaar of 4, die, door zijn onzekerheid,  gebaat is bij een duidelijke leider die rust en gezag uitstraalt. 

Aan de riem loopt hij prima mee en in het bos sjouwt hij graag met stokken en geniet met volle teugen, waarbij hij wel steeds zijn leider in de gaten houdt. 

Andere honden, joggers, paarden en alles wat beweegt zijn interessant … door een vroegrtijdig ‘Hey denk eraan!’ laat hij zich prima corrigeren en loopt weer vrolijk mee. Bronte vind katten niet leuk.

Doordat Bronte nog wat onzeker is en soms bij gestuurd moet worden, is een ervaren baas belangrijk. Nóg belangrijker dan ervaring is dat wij iemand zoeken die zich ook wil laten begeleiden na adoptie. Het is ons er alles aan gelegen dat Bronte nu wél het geluk zal vinden.

Vindt Bronte dat bij jou ??

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Schofthoogte

50 cm

Verblijfplaats

Cart