Donna GERESERVEERD


 

Categorieën: ,

Beschrijving

Update 28/10/2020
Donna is ten goede veranderd sinds ze bij ons is. Aanvankelijk was ze erg verlegen en verstopte ze zich om contact met mensen te vermijden … maar nu lijkt het erop dat ze doorheeft dat er ook nog leuke mensen zijn die voor haar zorgen en van haar houden.
Ze heeft een heel bijzondere band met kinderen (zie video’s).
We mogen uiteraard niet vergeten dat ze nog nooit in een huis heeft gewoond en dus een vrij leven gewend was samen met nog wat andere honden. Ze zal nog veel moeten leren. Inmiddels verstopt ze zich niet meer en vind ze het zelfs fijn om geaaid te worden en voor iets lekkers doet ze veel. We zoeken voor haar iemand die geduld en liefde heeft maar ook een andere hond(en) heeft. Iemand die begrijpt dat ze nog niet zindelijk zal zijn en veel dingen voor haar vreemd zullen zijn.
Wij vinden haar in ieder geval een kanjer omdat ze onder barre omstandigheden heeft moeten leven en er toch zo goed is uitgekomen. Wie wil deze dame een nieuwe toekomst geven ?
14/09/2020
Donna zwierf samen met Elliot en Sabrina in een afgelegen gebied rond. Ze moesten maar zien te overleven. We hebben geen idee van hun verleden. Donna is nog een beetje verlegen, van de drie is zij het meest achterdochtig maar al na een week bij ons in het pension komt ze ons al voorzichtig kwispelend begroeten. We zoeken voor haar een geduldig baasje en we vermoeden dat ze veel steun zal hebben aan al een andere stabiele hond. Met kinderen lijkt ze geen problemen te hebben, zie video’s , maar we denken dat op dit moment kinderen nog te onrustig zullen zijn voor haar. Katten zijn onbekend.

Gezien de weinige vluchten wegens corona zullen op dit moment aanvragen in GC met voorrang behandeld worden.


Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Schofthoogte

S

Verblijfplaats

Cart