Categorieën: ,

Beschrijving

Ilse is een kleine dame die veel heeft meegemaakt. Ze is zeer traumatisch en schrikt enorm bij geluiden. Ze is sinds 5 weken bij een pleeggezin en heel voorzichtig begint ze zich te ontspannen. In het begin liet ze zich niet aanraken maar stapje voor stapje, en vooral niet dwingen, gaat het ietsje beter. Ze laat zich zachtjes aaien en het pleeggezin kan haar nu aanlijnen om mee te gaan wandelen. Dit gaat sneller dan we hadden verwacht. We zien achter die angst een erg lief en zachtaardig hondje. We zoeken voor haar een geduldig baasje die ervaring heeft met angstige hondjes.
Ook een tweede stabiele hond is een vereiste. Hieraan zal ze zich op kunnen trekken en leren dat er ook lieve mensen bestaan. Ze heeft geen staartje, we willen er liever niet bij nadenken hoe dat is gebeurd… soms gebeurt dit tijdens de bevalling van de moederhond maar ook regelmatig door toedoen van de mens.
Op de foto ziet u haar op de arm van de pleegmama, voor velen zal dit een gewone foto zijn, voor ons betekend deze juist erg veel.. dit hadden we niet kunnen dromen een paar weken geleden.
Ivm corona zullen aanvragen op GC met voorrang behandeld worden.

Bij interesse graag mailen ipv bellen,

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Schofthoogte

S

Verblijfplaats

Cart