Luke GERESERVEERD


Categorieën: ,

Beschrijving

Halloo, ik ben Luke en ik ben op zoek naar een gezin waar ik al mijn liefde aan kan geven. Van mij hoeven er niet perse andere honden te zijn, maar stiekem vind ik dat wel gezellig. Ik vind het namelijk erg leuk om met hen te spelen, maar als iemand veel met mij de hort opgaat waar ik ook soortgenootjes tegen kom dan is dat ook goed hoor.
Ik heb een soort zenuwtic die opkomt als ik nerveus of opgewonden ben. Niks engs hoor maar ik kan dan wat met mijn kop schudden en zo n 5 minuten lang komt mijn tong regelmatig naar buiten, wat soms zich kan uiten in het uitspugen van mijn eten. Een voorbeeld is dat als ik mijn eten krijg, dan kan ik dus van de opwinding een beetje gek doen met mijn hoofd maar het gebeurt niet vaak hoor. Mijn pleegbaasje weet inmiddels precies wanneer dat gebeurt en hoe hij dat bijna altijd kan voorkomen. Maar ik kan net als iedere andere hond een normaal leven leiden, en het kan maar zo zijn dat ik het in een andere omgeving niet doe. Dat is afwachten. Ik heb dit waarschijnlijk ontwikkeld doordat ik in het verleden niet zo’n leuk leven heb gehad. Ik zat op een soort finca en als ik geluk had kreeg ik iedere dag eten..maar er waren dagen dat ze me simpelweg vergaten.
Ik ga graag wandelen, laat me graag knuffelen en ben heel blij als mijn pleegbaasjes thuiskomen. Mijn pleeggezin zegt dat ik veel energie heb ,dus een sportief baasje is gewenst. Ook een lekkere tuin om in te ravotten is vereist. Kinderen vind ik allemaal prima. Katten vind ik niet erg maar ik vind het wel leuk om achteraan te rennen. Ik doe ze verder niets. Luke weegt 18 kilo en is 56 cm. Luke is klaar om te reizen vanaf 1 juli.

Bij interesse graag mailen ipv bellen.

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Verblijfplaats

Schofthoogte

56 cm

Cart