Categorieën: ,

Beschrijving

Halloo, ik ben Luke en ik ben op zoek naar een gezin waar ik al mijn liefde aan kan geven. Van mij hoeven er niet perse andere honden te zijn, maar stiekem vind ik dat wel gezellig. Ik vind het namelijk erg leuk om met hen te spelen.
Ik heb een soort zenuwtic die opkomt als ik nerveus of opgewonden ben. Niks engs hoor maar ik kan dan wat met mijn kop schudden. Een voorbeeld is dat als ik mijn eten krijg, dan kan ik dus van de opwinding een beetje gek doen met mijn hoofd maar het gebeurt niet vaak hoor. En mijn pleegbaasje weet inmiddels precies wanneer dat gebeurt en hoe hij dat bijna altijd kan voorkomen. Maar ik kan net als iedere andere hond een normaal leven leiden.
Ik ga graag wandelen, laat me graag knuffelen en ben heel blij als mijn pleegbaasjes thuiskomen. Mijn pleeggezin zegt dat ik veel energie heb ,dus een sportief baasje is gewenst. Ook een lekkere tuin om in te ravotten is zeker een pre. Of ik katten leuk vind weten we niet. Luke weegt 18 kilo en is 56 cm.

Luke is klaar om te reizen vanaf 1 juli
Vanwege het feit dat er tot 1 juli nog geen vliegverkeer mogelijk is zullen we aanvragen op Gran Canaria met voorrang behandelen. U kunt uiteraard wel, per mail uw interesse kenbaar maken.

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Verblijfplaats

Schofthoogte

56 cm

Cart