Categorieën: ,

Beschrijving

Mijn naam is Mara en mijn pleeggezin heeft er geen idee van waarom ik in het asiel werd gedumpt. Vermoedelijk voldeed ik niet bij de jacht… Ik zat daar een paar maanden en ik was van slag en erg verdrietig. Gelukkig kwamen er op een dag lieve mensen langs die mijn blik niet konden weerstaan en zodoende kwam ik bij hen in de opvang terecht. Eindelijk weer liefde, aandacht, een zacht kussen én lange wandelingen, want ja ik ben een podenco en ik vind dat heerlijk.

In zo’n kennel zitten is niks voor mij want ik kon daar mijn energie niet kwijt. Ik ben nog jong en moet natuurlijk nog veel leren maar ik gedraag me prima hoor bij het pleeggezin. Ik leef daar met andere honden en heb daar geen enkele moeite mee. Zelfs de kat, eigenlijk de baas des huizes, vind ik leuk. Verder ben ik graag onder de mensen. Huishond te zijn bevalt me veel beter dan te moeten jagen. Ik maak nog geen vlieg dood laat staan een ander dier. Nee hoor geef mij maar ruimte om te kunnen rennen en springen, dan maak je mij enorm gelukkig. Maar goed, ik mag op dit moment natuurlijk nog niet loslopen maar ach, ik kom aan beweging niets tekort bij hen. In huis zijn ze mij aan het leren wat het verschil is tussen hondenspeeltjes en grote mensen dingetjes.. dat snap ik nog niet helemaal 😉 Ik ben dankbaar dat ik bij hen een kans heb gekregen op een nieuw leven, want helaas kan ik hier niet blijven, zij moeten namelijk nog meer vriendjes van mij redden in de toekomst.

Mijn perfecte baasje is sportief en kijkt er naar uit om met mij op avontuur te gaan. Mijn baasje geeft me lekker veel aandacht en heeft veel tijd voor mij.  Ook een tuin die goed is afgezet heeft mijn voorkeur. Bij regelmatig wandelen doe ik mijn behoeftes keurig aan de lijn. 

Kortom, wie valt er voor mijn charmes en wordt mijn nieuw vriend ?

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Verblijfplaats

Cart