Micky


Categories: Alle Honden, Gran Canaria

Beschrijving

We hebben dringend een thuis nodig voor Micky. Wij hebben hem uit het asiel gehaald omdat het ons hart breekt om zo’n oud mannetje opgesloten te zien. We willen niet dat hij zijn laatste jaren daar moet doorbrengen.

Helaas werden we verrast dat hij positief testte op filaria (hartworm). Uiteraard wordt hij daarvoor behandeld. Hij is een zeer vriendelijke hond, rustig, met goede energie, die goed overweg kan met alle andere honden in de tuin.

Om hem te kunnen behandelen, zoeken we in eerste instantie een pleeggezin op Gran Canaria. Als iemand hem wil adopteren na zijn behandeling, zou dat helemaal fantastisch zijn.

Wil jij dit ouwetje een paar mooie jaren geven na zijn behandeling, neem dan contact met ons op!


Heeft u interesse in een hond(je) op Gran Canaria, lees dan vooral de tekst op deze pagina https://hondenzondertoekomst.nl/hond-adopteren/ goed door.
Er gaat de nodige tijd overheen voordat we een hond(je) naar Nederland kunnen laten komen. Bovendien willen we het liefst dat een hond(je) al gecastreerd of gesteriliseerd is voordat deze naar Nederland komt i.v.m. de kosten die daarvoor op Gran Canaria een stuk lager liggen.

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd