Rayo – GEADOPTEERD


 

Category: Reeds geadopteerd

Beschrijving

Rayo is een vrolijk en energiek hondje.
Hij is dol op knuffelen en spelen, kent ondertussen zijn naam, het begin van zonder trekken aan de riem lopen en kent het begin van commando’s als hier, wacht en zit. Voor wat snacks wil hij dolgraag werken. Met regelmatig uitlaten is Rayo zindelijk.
Rayo ziet een correctie soms liever als een uitdaging. Hij zou goed doen aan een consequente baas die geduldig maar kordaat met hem trainen wil en genoeg met hem wil spelen. Hij voelt zich zonder zijn pleegbaas soms onveilig en heeft bijvoorbeeld plots een keer gehapt naar een mannelijke vriend van zijn pleegbaas. Met extra begrenzing, gewenning en rust wordt verwacht dat dit geen probleem meer zal zijn.
Rayo kan al even alleen thuis zijn en slaapt ‘snachts in de bench naast de slaapkamer , zet je hem bv beneden neer dan piept hij nog erg veel.
Hij vind spelen met honden nog lastig en kan een hoop kabaal maken bij kleine honden; met grote honden is dit minder een ding. Ook blaffend uitvallen aan de riem is nog een puntje, maar hij laat zich afleiden met een snack.
Wanneer hij aan een lange lijn of in afgeschermd veld los kan, is de communicatie tussen honden makkelijker.
Zijn harde, rauwe blaf met een hoop gespring laat mensen en hun honden soms flink schrikken; het is echter ook niet meer dan blaffen en het op z’n beloop laten werkt tot nu toe het beste. Rayo kan tevens met katten en paarden.
Hij vind wild spelen met klos, knuffel of bal fantastisch, en daardoor past Rayo het best bij een stel, of een gezin met oudere kinderen. Apporteren doet hij ook graag en hij kent nu ook het commando ‘los’. Het allerliefst ligt hij in diepe slaap op schoot, tegen je aan of over je heen en wordt hij overal geaaid en gekriebeld.  Rayo is 30 cm hoog en 7 kg en wordt voor iemand een maatje voor het leven! Interesse? Mail dan naar info@hondenzondertoekomst.nl

 

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Schofthoogte

30 cm

Verblijfplaats