Salak- Externe adoptie


Categorieën: ,

Beschrijving

Hallo aan alle dierenliefhebbers,

Ik ben Salak ,1 van de zeven dwergen (puppies) en kom uit Turkije.

Mijn baasjes hebben mijn moeder gered van de straat terwijl ze zwanger was van ons. Wij waren een totale verrassing voor iedereen, maar je kunt zeggen dat we daardoor enorm geluk hebben gehad.

Wij zijn eind april geboren en vanaf toen is onze procedure begonnen om naar Nederland te komen. Goed nieuws, wij willen ook heel graag naar Nederland. We komen rond kerst en willen graag ons nieuwe leven in 2022 beginnen bij onze nieuwe permanente familie.

Ik ben een gecastreerde jongen en klaar om te immigreren.

Een beetje meer over mij :

Ik heb alle vaccinaties en ik ben gezond. Het enige wat ik graag wil is een family die voldoende geduld en veel liefde heeft. Ik heb zeker training nodig. Al met al kom ik van de straat, duhh!! Je moet me de regels van het huis aanleren. Ik zal eerlijk zijn dat is mijn zwakte. Maar ik ben jong en wil graag leren.

Ik kan al heel goed wandelen aan de lijn. Ik ben niet luidruchtig en blaf zoals een ‘normale’ hond dat zou doen bijvoorbeeld als ik iets interessants zie, of hoor. Daarnaast ben ik een beetje verlegen. Omdat ik altijd met mijn broers en zussen was en nu gaan we allemaal naar verschillende huizen. Daarom heb ik misschien wat meer aandacht en liefde nodig. Ik ben zeker niet agressief naar wie dan ook.

Katten?! Ik moet eerlijk bekennen dat ik een beetje bang voor ze ben, ik val ze zeker niet aan. Als je katten heb, geef wil je me dan wat extra tijd geven zodat ik er aan kan wennen?

Ik ben zeker klaar om verder te gaan. Ik ben opzoek naar een liefdevolle familie die mijn hele leven bij mij blijft. Als je mij leuk vind wil je dan mijn baasje bellen of mailen : meliketanja@gmail.com of tel 06-528 33004

Ps. Ik ben nu vernoemd naar 1 van de zeven dwergen in het Turks. Mijn naam kan nog altijd veranderd worden. Ps. Mijn baasjes vragen een kleine vergoeding zodat de onkosten betaald kunnen worden.

Externe adoptie, dat wil zeggen dat deze adoptie geheel buiten HZT omgaat.

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Cart