Categorie├źn: ,

Beschrijving

Sweetie is er weer eentje met een verdrietig verhaal.. haar baasje verloor door corona zijn baan en woning en moest hier door noodgedwongen terug keren naar zijn familie op het vaste land van Spanje. Helaas was hier geen plaats voor Sweetie en zo kwam het dat ze bij ons terecht kwam. Het is een erg vriendelijke en aanhankelijke dame die respectvol omgaat met de andere honden in het pension. Ze vind het heerlijk om te spelen. Sweetie snapt er niets van, van een heerlijke mand in een warm thuis, nu achter de tralies van een kennel. Zo ontzettend sneu voor haar. Toen er onlangs een pleeggezin vrij kwam in Gran Canaria was Sweetie de gelukkige die daar heen mocht. Hier is gebleken dat ze wat verlatingsangst heeft ontwikkeld en er wordt in het pleeggezin hard aan gewerkt dit onder controle te krijgen. Tot dit opgelost is is blijft ze nog daar.
Wel bestaat er natuurlijk een kans op terugval eenmaal in Nederland. Het is een mooi middenmaatje, zo’n 52 cm qua schofthoogte en ca 16 kilo. Wat betreft zindelijkheid, dit zal ze ongetwijfeld zijn geweest, maar in Spanje noemen ze hun behoefte doen op een dakterras ook zindelijk. Maar ze zal het ongetwijfeld snel oppikken het buiten aan de lijn te doen. Met kinderen hebben we haar nog niet getest maar we verwachten ook hier geen problemen mee.

Ivm de zeer weinige vluchten zullen aanvragen op Gran Canaria met voorrang behandeld worden. Is ze nog wel vrij voor Nederland dan zult u, net als wij, geduld moeten hebben tot het vliegverkeer weer op gang komt.

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Schofthoogte

52 cm

Verblijfplaats

Cart