Categorieën: ,

Hallo allemaal
Ik ben Tyago, jullie hebben mij vast al wel vaker voorbij zien komen maar toen verbleef ik nog in het pension van de stichting. Vóór het pension woonde ik bij een dame die ernstige psychische problemen had waardoor ze niet meer voor ons kon zorgen. Door alle stress en slechte verzorging had ik een huidprobleem en heel veel jeuk maar gelukkig is dat helemaal genezen dankzij de goede zorgen van alle vrijwilligers hier. Op een zaterdag kwamen de vrijwilligers weer naar het pension om ons te knuffelen en zo en ineens hoorde ik mijn naam vallen … ze wezen naar me en ineens werd ik opgepakt en ging ik in de auto mee. Ik vond het doodeng, wist niet wat er ging gebeuren, maar het bleek algauw dat ik juist een bofkont was… want ze pikten mij tussen al mijn hondenmaatjes uit, als de hond die het het hardste nodig had om naar een vrij pleeggezin te mogen. Wauh en laat ik nou die gelukkige zijn !
Inmiddels ben ik daar nu zo’n twee maanden en iedere dag krijg ik te horen hoe lief en aanhankelijk ik ben… want ja u leest het goed, ik ben niet langer meer bang om geaaid en vastgehouden te worden ! Natuurlijk doe ik, voor al die liefde die ik hier krijg, ook goed mijn best liefde terug te geven en dat lukt haha. Ik laat hen duidelijk merken hoe fijn ik het vind en hoe lief ze zijn. Vreemde mensen en onbekende harde geluiden vind ik nog steeds eng hoor. Maar ik denk echt dat ik ook daar overheen ga komen. Hier wonen nog twee honden en dat vind ik vreselijk gezellig. Soms kan ik zelfs al een beetje jaloers worden als zij in mijn ogen net wat vaker geaaid worden dan ik. Goed teken toch 😉
Helaas kan ik hier niet blijven, want zij moeten nog meer hondjes redden, dus ze gaan op zoek naar een baasje voor mij. U begrijpt, deze zal in het begin er echt begrip voor moeten hebben dat ik tijd nodig heb. Maar zoals verteld, heb je eenmaal het vertrouwen gewonnen dan ben ik een vriend voor het leven. Ook wil ik perse een ander stabiel hondenmaatje waar ik veel van kan leren.
Voor mij geen druk gezin maar gewoon een rustig baasje.
Bent u hét perfecte baasje voor mij, mail dan gauw naar de stichting !

 

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Verblijfplaats

Cart