Zen


Categories: Alle Honden, Gran Canaria

Beschrijving

We zoeken een thuis voor Zen, geboren op 1-12-2021. In zijn nog jonge leventje, heeft hij al twee gezinnen meegemaakt.
Hij is een kampioen, met veel energie en de wens om het goed te doen. Nu heeft hij een familie nodig die hem stabiliteit en sturing geeft. Deze kleine man vertoont reactief gedrag naar mannen.
Hij heeft twee weken doorgebracht bij een opvoeder die gefocust is op zijn opvoeding en hij is al veel verbeterd. Maar we zijn er nog niet: we gaan door met hem bij te sturen. Hij heeft dus een geschikt gezin nodig, waarbij we hem zullen begeleiden (als hij op Gran Canaria blijft) óf een gezin dat er niet voor terugschrikt om hem met zachte hand verder op te voeden (in Nederland). Op die manier helpen we hem om opnieuw vertrouwen te krijgen in mensen en dan met name in mannen.

Zie jij het zitten om Zen verder op te voeden, bij te sturen en vooral ook aandacht en vertrouwen te bieden? Neem dan contact met ons op!


Heeft u interesse in een hond(je) op Gran Canaria, lees dan vooral de tekst op deze pagina https://hondenzondertoekomst.nl/hond-adopteren/ goed door.
Er gaat de nodige tijd overheen voordat we een hond(je) naar Nederland kunnen laten komen. Bovendien willen we het liefst dat een hond(je) al gecastreerd of gesteriliseerd is voordat deze naar Nederland komt i.v.m. de kosten die daarvoor op Gran Canaria een stuk lager liggen.

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Schofthoogte

S