Voor wie ons nog niet kent, wij zijn Barry Jacobs en Gerard van Dreven. Al meer dan elf jaar zetten wij ons in voor ‘stichting Honden zonder toekomst’ en hebben met een enthousiast team van vrijwilligers al een paar duizend honden een betere toekomst kunnen geven.

Dit jaar lopen wij voor het zesde jaar op rij de Nijmeegse 4 daagse mee. Traditie getrouw doen we aan de sponsoractie mee en hopen een mooi bedrag in te kunnen zamelen.

Hiermee vullen we een spaarpotje ten behoeve van sterilisatie projecten op Gran Canaria. De beste manier om dierenleed te voorkomen is immers daar waar het begint.

Zwerfhonden die niet herplaatst kunnen worden en honden waarvan de eigenaren niet over financiële middelen beschikken om ze te laten helpen worden door middel van dit project geholpen.

Met het steriliseren van één teef kunnen vaak tientallen ongewenste nakomelingen voorkomen worden, door het castreren van reuen meestal nog veel meer !

We hopen van harte dat u ons een warm hart toedraagt en een kleine bijdrage wilt overmaken.

Meedoen is eenvoudig en iedere gift wordt enorm gewaardeerd en met een geslaagde actie kunnen honderden ongewenste puppies voorkomen worden!

Een dikke knuffel namens alle Honden zonder toekomst!

Box Heading

4 daagse sponsoractie

0€ van 1.500€ opgehaald5,00
Betaalmethode selecteren

Persoonlijke infoTotaalbedrag:


5,00€Doneren kan snel en eenvoudig:

Help ons met een kleine donatie en geef onze vermoeide pootjes een mentale boost!

VOLG ONS VIA DE VIERDAAGSE APP '4 FOLLLOWER' !

Lopers nummer 50D503

Android download , IOS download

juli 16, 2017

Ingecheckt!!

We zijn er klaar voor, dinsdag morgen om 4 uur gaan de lopers van start! Volg ons op facebook en de 4 daagse 4 follower app.

4daagse
juli 9, 2017

Nog 8 dagen

Het aftellen is begonnen! Nog ruim een week en dan gaan onze lopers van start. We hebben al een leuk aantal donaties mogen ontvangen, geweldig !! Sponsorlink  

4daagse
juli 6, 2017

De vierdaagse sponsorloop 2017

Nog 10 dagen en dan is het weer zover, de start van de vierdaagse 2017! We hebben er enorm zin in en hopen ook dit jaar de eindstreep weer te mogen halen. We hopen op veel mentale support en voor degene die het kunnen missen zou een financieel steuntje in de rug ons een enorme […]

4daagse