Met dank aan onze vluchtbegeleidster Bente, is Chaplin afgelopen nacht in Nederland aangekomen.

Met dank aan onze vluchtbegeleidster Bente, is Chaplin afgelopen nacht in Nederland aangekomen.

Dit ging niet zomaar: de vlucht was zo’n 8,5 uur vertraagd zodat onze vrijwilliger Carlos hem heeft ingecheckt en daarna weer mee naar huis heeft genomen. 8 uur later weer naar het vliegveld en door de controle en toen weer wachten tot het vliegtuig met nog meer vertraging eindelijk vertrok.
En in plaats van aankomst op Schiphol rond 19:00 uur, werd dit uiteindelijk 02:40 uur. Dit was dus een flinke tegenvaller voor Chaplin, Bente én de adoptanten die hem zelf gingen ophalen. Maar de ellende was voor Bente en Chaplin pas helemaal compleet toen hij ook nog eens bij het uitgiftepunt voor de bijzondere bagage achter de deuren werd ‘vergeten’ door de crew van #dnata Gelukkig heeft Bente doortastend ingegrepen en kon zij Chaplin rond 04:10 uur aan zijn adoptanten overdragen.
Vanmorgen kregen wij een update over Chaplin: hij is relaxed en ligt lekker bij hen op de bank. En daar doen we het voor: een mooie nieuwe toekomst voor Chaplin!
Onze speciale dank gaat dan ook uit naar Carlos die op GC zo goed voor Chaplin heeft gezorgd, Bente die hem perfect heeft begeleid en de adoptanten Linda en Johan die hem nu een geweldige plek bieden!