Vrijwilliger worden

Stichting Honden zonder Toekomst is een professionele organisatie die al sinds 2007 zorg draagt voor honden in nood.

Ons kleine team bestaat geheel uit vrijwilligers. Zowel in Nederland als in Gran Canaria. We zijn heel betrokken bij elke individuele adoptant, hond en match. Dat kost tijd en energie. Daarom kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Ben jij een echte dierenliefhebber? Draag je ons een warm hart toe en wil je ons helpen om kwetsbare honden in Gran Canaria een veilig huis te geven in Nederland, Duitsland of België? Dat kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door vluchtbegeleider te worden of jezelf als pleegouder of pleeggezin op te geven. Wij zijn je dankbaar. De dieren ook.

Vluchtbegeleider worden

Ga jij op vakantie in Gran Canaria? Dan zou je ons enorm kunnen helpen door op de terugreis vluchtbegeleider te worden. Gran Canaria is een eiland. Vandaar dat de honden die geadopteerd worden door baasjes in Europa alleen per vliegtuig getransporteerd kunnen worden. Op hun reis worden ze begeleid door vrijwilligers. Door vluchtbegeleider te worden, help je honden letterlijk op weg naar een betere toekomst.

Als pleeggezin kan je een vrjiwilligerswerk voor de dierenbescherming doen. Honden zonder toekomst zoekt pleeggezinnen

Pleeggezin worden

Het leven in Nederland is voor de adoptie-honden totaal anders dan op Gran Canaria. Om te wennen aan hun nieuwe leefomgeving plaatsen wij onze viervoeters de eerste weken in Nederland in pleeggezinnen. Wij zijn altijd op zoek naar betrokken en ervaren fosterfamilies.

Ben jij een echte dierenliefhebber, maar heb je nog niet zoveel ervaring met buitenlandse honden? Ook dan kan je je opgeven. Wij zoeken voor elke hond precies de juiste pleegouder of het juiste pleeggezin.

Als vrijwilliger bij Honden zonder toekomst kan je helpen met het afleggen van huisbezoekjes

Hulp bij huisbezoeken

Als vast onderdeel van het adoptie proces worden de nieuwe baasjes met een huisbezoekje vereerd door een van onze vrijwilligers. Naast de kennismaking die er met de hondjes is geweest of plaats gaat vinden, is dit een belangrijk moment. De vrijwilliger beantwoord vragen, verzekert zich ervan dat de woonsituatie geschikt is voor de hond en fungeert als een visitekaartje voor de stichting.

Lijkt het je leuk om ons hier zo nu en dan bij te helpen? Meld je dan snel aan!