Doneren

 

Doneren

Honden zonder Toekomst zet zich al sinds 2007 in voor het welzijn van dieren. Dat doen we zonder winstoogmerk, met een klein team van vrijwilligers. En omdat we dus niets verdienen aan ons werk, zijn we afhankelijk van financiële middelen. Het transport van honden uit Gran Canaria, opvang, medische zorg, voer, geboortebeperking, educatieve programma’s…het kost allemaal geld. We kunnen jouw hulp dan ook goed gebruiken en zijn blij met elke donatie. Ook al is het maar een paar euro. Samen maken we de wereld veiliger en liefdevoller voor onze Spaanse rescues.

Als donateur wil je natuurlijk graag zeker weten dat elke euro die je schenkt aan Honden zonder Toekomst op de juiste manier wordt besteed. Daarom geven we hier en en op onze social media-kanalen regelmatig updates uit onze shelter op Gran Canaria . Hier vind je ook verhalen over Spaanse schonen die in Nederland hun forever home hebben gevonden. Zo kan jij zien dat je daadwerkelijk hebt bijgedragen aan het redden van een dierenleven.

Hoe kan ik doneren?

Klik hieronder op een van de buttons en kies voor de actie en bedrag dat jij wilt doneren. Eenmalig of periodiek. We zijn blij met elk bedrag!

Honden zonder Toekomst is een ANBI-erkende organisatie