Luna (Video)

Luna (Video)

Luna heeft haar forever home gevonden bij Anouk en Leanne in Arnhem. Wij wensen hen samen nog heel veel mooie jaren toe. Gefeliciteerd Luna, Anouk en Leanne 🥰🐾
Al een tijdje waren wij op zoek naar een lief leuk hondje waarmee we ons leven konden delen. Na een paar onsuccesvolle bezoekjes aan het asiel kwamen wij op de site van de Stichting Honden zonder Toekomst terecht. Ons oog viel meteen op Luna: een hondje met wilde haren, grote pootjes en nog grotere oren. Eigenlijk wisten we al vrij snel dat we in ieder geval wilden informeren of de mensen van de stichting dachten of er een match zou kunnen zijn. Na een huisbezoek en wat contact was de conclusie dat er een vlucht voor Luna naar Nederland gezocht zou worden. Veel eerder dan we hadden durven hopen kwam ze al naar Nederland. Omdat wij er toen helaas niet waren vanwege vakantie, is ze opgevangen door Rose-Marie en Ferdy van de stichting. Hier kwam Luna terecht in een warm bad vol andere hondjes en kon ze even lekker landen en wennen aan Nederland. Rose-Marie en Ferdy waren zo gastvrij ons kennis te laten maken met Luna terwijl ze daar was. Hier merkten we al snel dat het zeker weten een match was. Ook in het echt was ze namelijk heel erg leuk en nieuwsgierig. Gelukkig vond Luna het ook leuk met ons.
Eenmaal bij ons thuis begint ze steeds meer los te komen, vertrouwd te raken en te knuffelen. We hebben zin in ons leven met Luna en zijn benieuwd hoe ze zich nog meer gaat ontwikkelen.
Iedereen van Stichting Honden zonder Toekomst en Perros sin fronteras: heel erg bedankt!