Happy Endings: Nora (voorheen Olivia) heeft haar happy home gevonden! 🐾🥰

Happy Endings: Nora (voorheen Olivia) heeft haar happy home gevonden! 🐾🥰

Op 30 Juni kreeg ik een mail vanuit honden zonder toekomst dat Olivia, nu Nora, op 8 Juli naar Nederland zou komen.
Ik had eerder al laten vallen dat ik in Juli 3 weken vakantie had en hoe ze het voor elkaar hebben gekregen weet ik niet maar op de eerste dag van mijn vakantie konden we Nora ophalen op het vliegveld van Eindhoven.
Natuurlijk vonden we Nora al heel leuk via de foto’s en video’s die we hadden gezien maar eenmaal thuis bleek de liefde gelukkig wederzijds Nora sprong gelijk bij ons op schoot en gaf ons volop kusjes.
Nora is een super enthousiast, knuffelig, speels, nieuwsgierig en soms een tikkeltje ondeugend hondje. Zo vindt ze het erg leuk om de vuile was uit de wasmand te halen en mee te gaan spelen. In huis is ze echt een geweldig hondje, buiten zijn er logisch nog wat angsten die ze moet overwinnen maar we zien elke dag vooruitgang.
Ook met onze andere hond Elsa (ook via honden zonder toekomst) gaat het goed. Buiten lopen ze gezusterlijk naast elkaar en binnen liggen ze ook regelmatig naast elkaar op de bank of op hun kleed.
Wij zijn in ieder geval ontzettend blij met onze gezinsuitbreiding en willen iedereen bij honden zonder toekomst dan ook bedanken hiervoor!
Groetjes,
Miranda, Mpho, Elsa en Nora.