Helaas hebben de adoptanten van Yvaine afscheid van haar moeten nemen.

Helaas hebben de adoptanten van Yvaine afscheid van haar moeten nemen.

Andrea deelde met ons het volgende. Wij bedanken Andra en haar familie voor de vele mooie jaren die zij Yvaine hebben geboden en wensen hen veel sterkte met het verlies van Yvaine. Rust zacht, Yvaine 😢
Ergens in november 2009 hebben wij onze Yvaine bij een adres in Arnhem opgehaald via de stichting, toen 1 1/2 jaar oud. Gered uit een dodingscel op Grand Canaria.
In het begin een dolle stier, maar zij bleek al gauw een allerliefste hond te zijn. Wij hebben veel plezier aan haar beleefd en zij en haar “broer” en later kleine “zusje” zijn altijd mee geweest op vakantie, altijd bij ons, waar het maar kon. Sinds 2 1/2 jaar wonen wij in Frankrijk, wat ook voor de honden nog fijner was.
Helaas hebben we haar afgelopen woensdag in moeten laten slapen, 15 jaar en ruim 5 maanden oud. Het is voor ons een héél erg groot verlies, maar over een tijdje zal de vreugde die we hadden met haar en de mooie herinneringen weer voorop staan. Ze had kanker op verschillende plaatsen in haar lijf, die met medicijnen wat kleiner werden, maar woensdag had ze het niet meer fijn en hebben we haar in laten slapen.
Graag willen we jullie bedanken voor al die fijne jaren die we samen met haar hebben gehad, via jullie stichting. Bij jullie heette ze Peppa.
Dit is een bedankje voor al de vrijwilligers en medewerkers van de stichting. Bedankt !
Met vriendelijke groet,
Andréa van der Made