Helaas hebben Peter en Nicole afscheid moeten nemen van Charly.

Helaas hebben Peter en Nicole afscheid moeten nemen van Charly.

 Zij deelden het volgende met ons:
Met pijn in ons hart hebben we gisteren moeten besluiten om onze schat Charly Brown, te laten gaan. Charly had, net als alle andere honden van honden zonder toekomst, een slechte start. Maar zijn lieve karakter kwam tot volle bloei toen hij bij ons kwam wonen.
Samen met zijn vriendje Sammy haalde hij de meest geweldige ellende uit, zoveel ondeugd krijg je niet verzonnen. En we hebben van elk moment genoten. Op zijn meer bejaarde leeftijd nam hij genoegen met rust en knuffels maar bleef zijn eigen unieke zelf, en onze verhuizing naar Limburg vond hij helemaal geweldig, omdat ik altijd buiten ben en hij altijd naast me was.
Zijn gekkigheidjes, zijn maniertjes, zijn liefdevolle karakter, maar ook zijn onhebbelijkheden zullen we enorm missen. Coco en Pluis hebben gelukkig afscheid kunnen nemen en zijn duidelijk uit hun doen. Charly nam een belangrijke, enorm grote plek in in onze levens en hij laat een leegte achter die altijd zal blijven.
Peter en Nicole
Wij bedanken Peter en Nicole voor de mooie jaren die zij Charly hebben geboden en wensen hun heel veel sterkte met verwerken van dit verlies. Rust zacht Charly 😔🐾