In Memoriam Sophia

Home / In memoriam / In Memoriam Sophia
In Memoriam Sophia

In Memoriam Sophia.
Sophia werd in 2006 geadopteerd in Zwitserland,
Jammer genoeg heb ik op 11 jarige leeftijd afscheid moeten nemen van ‘mijn meisje’.
Sophia had een onbehandelbaar Virus/Keim in haar buik, op alle antibiotica resistent, dat tot veel pijn en de dood geleid zou hebben. Daarom heb ik besloten haar in te laten slapen om haar dat besparen. Erg hard en moeilijk maar ze was me te dierbaar om haar in echte pijn te gaan zien. Ze is 11 jaar geworden. We dachten eerst dat ze een kleine ontsteking had dus dit was totaal onverwacht. Ben erg blij dat ik naar de dierenarts geweest ben, ook al is dit verschrikkelijke nieuws eruit gekomen. Ben erg druk naar het zoeken van antwoorden hoe dit heeft kunnen gebeuren. En het verdriet is enorm..?
” If tears could build a starway,
and memories a lane,
I’d walk right up to heaven,
and bring you home again ”
Mvg Kim