Ons goede voornemen voor 2023: een nieuwe plek voor Coco!

Ons goede voornemen voor 2023: een nieuwe plek voor Coco!

Nieuw pleeggezin óf adoptiegezin gezocht voor Coco. Coco is een lieve stuiterbal die een baas nodig heeft die hem zijn energie laat kwijtraken én hem sturing geeft. Iemand die hem goed kan en durft aan te pakken en bereid is om er tijd, energie en liefde in te stoppen om deze jonge hond op te voeden.
I.v.m. persoonlijke omstandigheden in het pleeggezin waar Coco nu verblijft, krijgt hij onvoldoende sturing en daardoor raakt hij zijn energie niet kwijt. Dit heeft tot gevolg dat hij o.a. overenthousiast reageert op bezoek en hoog tegen ze opspringt. Netjes meelopen aan de lijn heeft hij ook nog niet geleerd en zo heeft hij nog wel wat meer te leren.
Voor Coco zoeken we dus een sterke baas die hem aan het werk zet, laat uitrazen én commando’s bijbrengt. Iemand met ervaring en geduld want Coco heeft veel training en sturing nodig. Coco is een hondje voor gevorderden en als hij consequent getraind wordt, heb je een super hond aan hem.
In de basis is hij vriendelijk en lief maar hij heeft op zijn huidige plek veel te veel energie die hij niet kwijt kan. In zijn enthousiasme kan hij dus nog een ongeleid projectiel zijn. En dat is met zijn formaat (ca. 50cm) en gewicht (ca. 20 kg) niet altijd handig! Coco kan goed met katten en is superlief.
Denk jij dat je Coco kunt helpen of weet je iemand die dat kan? Neem dan contact met ons op!