Afrika – GEADOPTEERD


Category: Reeds geadopteerd

Beschrijving

Toen Afrika bij haar pleeggezin kwam was ze bang voor alles wat nieuw was, geluid maakte of bewoog. Nu is ze niet overal meer bang voor maar kan wel nog snel schrikken. Ze volgt goed aan de lijn, zowel met wandelen als aan de fiets. Afrika heeft veel beweging nodig, bijvoorbeeld naast de fiets. Wel even opletten dan: als ze een vogel of een kat ziet dan rent ze daar graag achteraan. Meegaan in de auto gaat ook goed en ze springt er uit zichzelf in. Een andere, stabiele hond doet haar goed. Dit is beter voor haar dan een thuis waar zij de enige hond is. Eten doet ze goed en snel, ze is zo goed als zindelijk en ze is ook nog eens waaks.

We zoeken voor Afrika een actief / sportief baasje waar al een andere hond in huis is. Niet al te jonge kinderen die met haar spelen, rennen, fietsen, etc., zijn voor haar welkom. Afrika is geen schoothondje maar als je haar vertrouwen hebt gewonnen, komt ze graag bij je liggen.

Afrika is gesteriliseerd, weegt ca. 12 kilo en heeft een schofthoogte van ca. 40 cm.

Heb jij de liefde én tijd om deze lieve dame verder te helpen ontwikkelen en kun je haar een geweldige plek bieden? Neem dan contact met ons op!

 

Extra informatie

Leeftijd

Schofthoogte

40 cm

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Verblijfplaats