Balvin – GEADOPTEERD


Category: Reeds geadopteerd

Beschrijving

Om Baldwin maken wij ons een beetje zorgen: hij is al een tijdje in de opvang en niemand toont belangstelling voor hem. En dat terwijl hij super aanhankelijk is en snakt naar menselijk contact en genegenheid… En is er dan niemand die verliefd wordt op die gekke, grote oren van hem?

——————————————————–

Balvin is een lieve hond die op zoek is naar een gezin dat voor hem zal zorgen en heel veel van hem zal houden. Hij heeft zulke mooie oren… Zijn maat is ideaal, klein maar niet mini. Hij is vrolijk, vriendelijk, aanhankelijk, zeer attent, nieuwsgierig en fit. Hij houdt van wandelen en kan goed overweg met andere honden.

We zoeken een geweldig gezin voor Balvin waar hij gelukkig kan zijn en alle liefde kan geven en krijgen die hij verdient.


Heeft u interesse in een hond(je) op Gran Canaria, lees dan vooral de tekst op deze pagina https://hondenzondertoekomst.nl/hond-adopteren/ goed door.
Er gaat de nodige tijd overheen voordat we een hond(je) naar Nederland kunnen laten komen. Bovendien willen we het liefst dat een hond(je) al gecastreerd of gesteriliseerd is voordat deze naar Nederland komt i.v.m. de kosten die daarvoor op Gran Canaria een stuk lager liggen.

 

 

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Schofthoogte

S