Barney


Category: Reeds geadopteerd

Beschrijving

Mijn vrienden van Perros sin Fronteras hebben me Barney genoemd, omdat ik niet eens een naam had toen ik bij hen kwam. Mijn leven is heel zwaar geweest, de littekens op mijn koppie en mijn lichaam laten dat wel zien. En hoewel wij honden niet praten, lijden wij wel en dat laat zijn sporen na. Ondanks alles heb ik hoop: bij Perros sin Fronteras hebben ze me verteld dat het lijden voorbij is en dat zij er alles aan zullen doen om een ​​thuis voor mij te vinden. Waar ik een eigen plek krijg en waar ik veilig zal wonen, zonder dat iemand me slecht behandelt,. Waar met mij wordt gewandeld en waar ik een lekkere plek krijg om te slapen. Met iedere dag eten, zo nodig een bezoekje aan de dierenarts en zonder vlooien of teken. Oh, ik kan me zoveel geluk niet voorstellen, als ik zo’n thuis zou krijgen…. Ik beloof je trouw en aanhankelijk te zijn tot het einde van mijn dagen, ik zorg voor je en hou van je, loop aan je zijde en zal altijd mijn best doen om lief gevonden te worden. Ik ben een kleine, rustige, trouwe, lieve en aanhankelijke hond. Kijk alsjeblieft niet met medelijden naar mijn littekens, kijk naar mijn ogen en als die jouw hart een beetje raken, denk er dan eens over om jouw huis voor mij open te stellen. Ik zal je niet teleurstellen.


Heeft u interesse in een hond(je) op Gran Canaria, lees dan vooral de tekst op deze pagina https://hondenzondertoekomst.nl/hond-adopteren/ goed door.
Er gaat de nodige tijd overheen voordat we een hond(je) naar Nederland kunnen laten komen. Bovendien willen we het liefst dat een hond(je) al gecastreerd of gesteriliseerd is voordat deze naar Nederland komt i.v.m. de kosten die daarvoor op Gran Canaria een stuk lager liggen.

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Leeftijd