Casper – GEADOPTEERD


Category: Reeds geadopteerd

Beschrijving

Casper’s verhaal is triest. Hij woonde bij een aantal mensen die hij als zijn familie beschouwde, maar om redenen die volledig buiten zijn macht liggen, keert hij terug naar een kennel. Hij zit nu wanhopig achter de tralies… en ondertussen hoopt hij dat er zo snel mogelijk een einde aan zijn gevangenschap komt. Als hij de kennel uit mag en tijd in de tuin doorbrengt, is hij sociaal met andere honden en aanhankelijk naar mensen. Casper heeft een thuis nodig waar hij rust krijgt en tegelijkertijd avonturen kan beleven met zijn nieuwe baasje(s) omdat hij graag wandelt en speelt. Kun jij hem die plek bieden? Neem dan contact met ons op! Met katten kan hij niet overweg


Heeft u interesse in een hond(je) op Gran Canaria, lees dan vooral de tekst op deze pagina https://hondenzondertoekomst.nl/hond-adopteren/ goed door.
Er gaat de nodige tijd overheen voordat we een hond(je) naar Nederland kunnen laten komen. Bovendien willen we het liefst dat een hond(je) al gecastreerd of gesteriliseerd is voordat deze naar Nederland komt i.v.m. de kosten die daarvoor op Gran Canaria een stuk lager liggen.

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Schofthoogte

S