Drago – GEADOPTEERD


Category: Reeds geadopteerd

Beschrijving

Drago is een jonge hond die ons hart heeft gestolen met een zacht karakter en een uitstraling die om genegenheid vraagt. Zijn aanwezigheid geeft je rust.

Arme Drago heeft in zijn jonge leven al veel meegemaakt en nu zit hij op Gran Canaria in de opvang. Onder andere door de stress heeft hij last van diarree en dat proberen we onder controle te krijgen, maar alle veranderingen die hij heeft doorgemaakt helpen niet. Hij heeft ook één ontstoken oog en dat zijn de twee belangrijkste redenen om hem te behandelen.

Drago kan goed met andere honden, met kinderen en volwassenen; hij is een vrij rustige pup. Nu, nu met zoveel veranderingen voor hem, is hij niet op zijn plaats in de opvang dus hoe eerder hij stabiliteit heeft, hoe eerder hij kan herstellen. We zoeken daarom in eerste instantie een gezin op Gran Canaria dat het meest geschikt is voor hem. Om te herstellen, van hem te houden en voor hem te zorgen terwijl we zijn ideale familie vinden. Daarna is Drago ook beschikbaar voor adoptie in Nederland.

Als je denkt te kunnen bieden wat Drago nodig heeft nadat hij hersteld is, neem dan contact met ons op.


Heeft u interesse in een hond(je) op Gran Canaria, lees dan vooral de tekst op deze pagina https://hondenzondertoekomst.nl/hond-adopteren/ goed door.
Er gaat de nodige tijd overheen voordat we een hond(je) naar Nederland kunnen laten komen. Bovendien willen we het liefst dat een hond(je) al gecastreerd of gesteriliseerd is voordat deze naar Nederland komt i.v.m. de kosten die daarvoor op Gran Canaria een stuk lager liggen.

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Schofthoogte

M-L