Flora – GEADOPTEERD


Category: Reeds geadopteerd

Beschrijving

Flora, Mari Flora … een al wat ouder teefje dat in zeer slechte staat bij ons kwam. Zij had duidelijk al een moeilijk leven gehad en had huid- en oorontstekingen. Bovendien was zij erg bang voor mensen, waarschijnlijk omdat ze alleen de slechte kant van mensen had meegemaakt.

Nu is zij fysiek en emotioneel hersteld en beleeft een tweede jeugd. Zij is een echt lief, leuk, actief en speels hondje dat steeds meer leert genieten. Ze loopt aan de lijn alsof ze dat altijd al deed en leeft probleemloos met andere honden samen. Ze heeft een lichte hartaandoening die haar leven niet beïnvloedt en waar zij ook geen medicijnen voor nodig heeft. Heb jij een plek in jouw huis en hart voor deze kleine dame? Neem dan contact met ons op!


Heeft u interesse in een hond(je) op Gran Canaria, lees dan vooral de tekst op deze pagina https://hondenzondertoekomst.nl/hond-adopteren/ goed door.
Er gaat de nodige tijd overheen voordat we een hond(je) naar Nederland kunnen laten komen. Bovendien willen we het liefst dat een hond(je) al gecastreerd of gesteriliseerd is voordat deze naar Nederland komt i.v.m. de kosten die daarvoor op Gran Canaria een stuk lager liggen.

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd