Groucho – GERESERVEERD


Categories: Alle Honden, Gran Canaria

Beschrijving

Groucho is nog maar net aangekomen bij Perros sin fronteras en is helaas positief getest op filaria (hartworm). Hiervoor wordt hij uiteraard behandeld en hij zal de komende jaren dus ook tijdig met pipetjes of pillen tegen wormen behandeld moeten worden. Hartworm is gelukkig goed te bestrijden maar aangezien de larven nog tot 7 jaar in het lichaam kunnen blijven, is het belangrijk dat de nazorg goed gebeurd.
Groucho is een jonge, aanhankelijke, sociale, vriendelijke hond… hij is de typische “plakkerige” hond, die zijn uiterste best doet om een knuffel te krijgen. Wil jij volop geknuffeld worden door Groucho? En zie jij er niet tegenop om hem de komende jaren de nodige nazorg te geven? Neem dan contact met ons op!


Heeft u interesse in een hond(je) op Gran Canaria, lees dan vooral de tekst op deze pagina https://hondenzondertoekomst.nl/hond-adopteren/ goed door.
Er gaat de nodige tijd overheen voordat we een hond(je) naar Nederland kunnen laten komen. Bovendien willen we het liefst dat een hond(je) al gecastreerd of gesteriliseerd is voordat deze naar Nederland komt i.v.m. de kosten die daarvoor op Gran Canaria een stuk lager liggen.

 

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Schofthoogte

S