Linda – GEADOPTEERD


Category: Reeds geadopteerd

Beschrijving

Deze geweldig lieve dame is er eentje om verliefd op te worden. Linda is niet meer de jongste maar kan zeker nog jaren mee. Ze is gek op wandelen en is inmiddels ook flink afgevallen. Dat staat haar goed en is ook veel beter voor haar gezondheid.

Linda is gevonden in een “Aljibe”, een soort waterbassin, waar zij haar hele leven heeft gewoond, samen met haar vrienden Perla, Dancer en Tomasa, voordat zij bij Perros sin fronteras (PSF) terechtkwam. Zij is blij met het gezelschap van andere honden maar kan ook prima als enige hond in een huis zijn.

Op haar manier is Linda aanhankelijk: zij bepaalt zelf wel of ze bij je wil liggen of liever op haar eigen kussen ligt. En ga je met haar wandelen, dan vindt zij dat helemaal geweldig. Zo leuk, dat ze zelfs vergeet om haar behoeften te doen. Het is voor Linda dan ook wenselijk dat ze regelmatig even in de tuin wordt gezet, waar zij dan direct haar behoefte doet. Anders lijkt het erop dat zij niet zindelijk is. Een appartement lijkt dan ook minder geschikt voor haar, tenzij dit een tuin heeft.

Linda is een vrolijk, vriendelijk en sociaal hondje, gezond en in prima conditie. Blaffen doet ze niet of nauwelijks. Zij verheugt zich op een mooi leven samen met haar eigen adoptiegezin. Daarbij moet wel aangetekend worden dat ze voorzichtig is met, met name, jongere jongens. Zij blijft daarbij op afstand en wordt ook niet heel blij van toenadering, hoewel ze nooit zal bijten. Een gezin zonder kinderen of niet al te jonge kinderen, een (ouder) stel of iemand alleen die lekker met haar wandelen en haar behoeften in de tuin kan laten doen, is ideaal in dit geval.

Ben jij op zoek naar een super lief en vrolijk hondje en wil jij met haar wandelen? Dan wandelt Linda graag met jou mee. Zij verblijft nu in Amsterdam bij een gastgezin en maakt graag kennis met jou.

Extra informatie

Geslacht

Leeftijd

Hoogte

S