Manchita – GEADOPTEERD


Category: Reeds geadopteerd

Beschrijving

Mijn naam is Manchita en mijn verhaal is helaas triest. Ik heb lang op een dak gewoond. Mijn baasje had een degeneratieve ziekte en ik ben heel alleen op dat dakterras geweest, dag in dag uit, en daardoor heb ik nauwelijks kunnen bewegen.
Ik was zo gestresst dat ik mijn staart kapot heb gebeten en een operatie moest ondergaan. De vrienden van Perros sin fronteras zorgen nu voor mij en dat vind ik geweldig, want omdat ik ziek was, hebben ze me in een pleeggezin ondergebracht. En daar slaap ik nu op een zachte plek, geniet ik van genegenheid, enwoon ik samen met andere honden en zelfs een kat. Dat is heel veel beter dan alleen op een dakterras maar ik wil heel graag mijn eigen familie hebben.
Ik ben een hond van een ideaal formaat, niet te groot en heel erg lief. Ik heb mooie kleuren en als je jouw hart voor mij opent, mij liefde en aandacht geeft en geduld met mij hebt, zal ik een fantastische hond voor jou zijn.


Heeft u interesse in een hond(je) op Gran Canaria, lees dan vooral de tekst op deze pagina https://hondenzondertoekomst.nl/hond-adopteren/ goed door.
Er gaat de nodige tijd overheen voordat we een hond(je) naar Nederland kunnen laten komen. Bovendien willen we het liefst dat een hond(je) al gecastreerd of gesteriliseerd is voordat deze naar Nederland komt i.v.m. de kosten die daarvoor op Gran Canaria een stuk lager liggen.

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Schofthoogte

40cm, 8-9kg