Mili – GEADOPTEERD


Category: Reeds geadopteerd

Beschrijving

Het zit Mili nog niet mee in haar jonge leventje. Zij werd in de steek gelaten en bij CETA binnengebracht, net toen de vrijwilligers van Perros Sin Fronteras puppy’s gingen halen. Zij was toen erg bang en voorzichtig naar mensen. Het zag ernaar uit dat zij in Nederland geadopteerd zou worden maar helaas voor haar, ging dat door familieomstandigheden niet door. Haar vlucht was al wel ingepland dus we hebben haar gelukkig in een pleeggezin onder kunnen brengen. Nu wordt het dus hoog tijd voor haar eigen, forever home!
Mili is een jonge, speelse teef die uitbundig kan rennen en spelen en een behoorlijk hoog energieniveau heeft. Zij kan op zich goed met andere honden maar wil daarbij wel eens wat opdringerig zijn. Ze moet nog heel wat leren dus een actief, consequent persoon of gezin die tijd in haar opvoeding wil steken, is ideaal. Leren doet ze overigens wel graag: ze heeft binnen enkele dagen commando’s geleerd als ‘hier’ en ‘zit’ en ‘poot’ heeft ze al bijna onder de knie 😉.
Mili is middelgroot en slank, schofthoogte tot ongeveer de knie en heeft een ontzettend lief koppie. Ze is nog wat onbenullig en een puppy-training zal ook zeker aan haar besteed zijn. Naar mensen is ze ondertussen superlief en ze wordt graag aangehaald. Zij is een slimme hond die nog een leven lang voor zich heeft. We kijken er naar uit dat zij haar eigen plek vindt bij iemand of een gezin dat haar tijd en liefde biedt.
Heb jij interesse in Mili? Neem dan contact met ons op!

Extra informatie

Geslacht

Leeftijd

Schofthoogte

M