Olivia – GERESERVEERD


Categories: Alle Honden, Gran Canaria

Beschrijving

Hallo! Mijn naam is Olivia en in mijn opvanggezin vertellen ze me dat ik heel knuffelig ben.

De vrijwilligers van Perros sin fronteras hebben voor mij gezorgd zodat ik behandeld kan worden aan filaria (hartworm). Wat een geluk heb ik gehad!
Ik ben klein van stuk en ik ben erin geslaagd mijn ideale gewicht te hebben, omdat ik maar beperkt ben aangekomen. Ik ben erg speels, als ik ga wandelen, loop ik goed aan de lijn, hoewel auto’s me een beetje bang maken. Maar als je een beetje geduld met me hebt, zal ik die angst zeker verliezen. Ik kan heel goed overweg met andere honden en ik hou van slapen en op de bank liggen. Mijn PSF-vrienden zullen nog meer foto’s en video’s van mij plaatsen om ervoor te zorgen dat je verliefd op me wordt. Ik wacht op mijn ware liefde om voor altijd bij te blijven!


Heeft u interesse in een hond(je) op Gran Canaria, lees dan vooral de tekst op deze pagina https://hondenzondertoekomst.nl/hond-adopteren/ goed door.
Er gaat de nodige tijd overheen voordat we een hond(je) naar Nederland kunnen laten komen. Bovendien willen we het liefst dat een hond(je) al gecastreerd of gesteriliseerd is voordat deze naar Nederland komt i.v.m. de kosten die daarvoor op Gran Canaria een stuk lager liggen.

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Schofthoogte

S ca. 9 kg