Perla – GEADOPTEERD


Category: Reeds geadopteerd

Beschrijving

Perla is een geweldige hond: aanhankelijk, een beetje verlegen en heel goed met andere honden en met mensen. Ook Perla is gered uit een “Aljibe”, een soort waterbassin, waar ze een slecht leven had met andere honden.

Helaas scheidt een van Perla’s ogen geen tranen af ​​en is droog, ze heeft reiniging en medicatie nodig om haar oog voor altijd te smeren. Dit is dus iets waar een adoptant rekening mee moet houden: het kost tijd, aandacht én een beetje geld voor de oogdruppels.

Perla ziet goed: het andere oog is perfect. Perla verblijft op Gran Canaria bij een pleeggezin die haar de nodige aandacht kan geven (o.a. oogarts en medicatie). Volgens hen gedraagt Perla zich geweldig, is zij een heel trouwe hond is en zo blij dat zij een dak boven haar hoofd heeft en en een bank om in te liggen, dat zij nauwelijks nog naar buiten wil.


Heeft u interesse in een hond(je) op Gran Canaria, lees dan vooral de tekst op deze pagina https://hondenzondertoekomst.nl/hond-adopteren/ goed door.
Er gaat de nodige tijd overheen voordat we een hond(je) naar Nederland kunnen laten komen. Bovendien willen we het liefst dat een hond(je) al gecastreerd of gesteriliseerd is voordat deze naar Nederland komt i.v.m. de kosten die daarvoor op Gran Canaria een stuk lager liggen.

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Hoogte

S