Poleo – GERESERVEERD


Categories: Alle Honden, Gran Canaria

Beschrijving

Poleo is een jong reutje dat de pech heeft gehad onder slechte omstandigheden ter wereld te komen. Eenmaal volgroeid zal hij behoorlijk klein blijven (minder dan 10 kg). Het is echt een leuke, kleine knapperd die in januari 2024 net uit een kennel is gekomen en is nog aan het wennen aan het leven mét aandacht en liefde.
Poleo is nu in een pleeggezin op Gran Canaria en leert daar nu wat het is om te leven in een gezin met regels en vooral ook liefde. Hij is nu vooral heel erg blij dat er goed voor hem gezorgd wordt maar een eigen ‘forever home’ is natuurlijk wat wij hem toewensen. Poleo is in het begin voorzichtig en verlegen maar geeft al snel vertrouwen. Hij is nog jong en nieuwsgierig dus we hebben er alle vertrouwen in dat hij met aandacht, geduld en liefde, een geweldig maatje zal zijn.
Heb je interesse in Poleo? Neem dan contact met ons op!


Heeft u interesse in een hond(je) op Gran Canaria, lees dan vooral de tekst op deze pagina https://hondenzondertoekomst.nl/hond-adopteren/ goed door.
Er gaat de nodige tijd overheen voordat we een hond(je) naar Nederland kunnen laten komen. Bovendien willen we het liefst dat een hond(je) al gecastreerd of gesteriliseerd is voordat deze naar Nederland komt i.v.m. de kosten die daarvoor op Gran Canaria een stuk lager liggen.

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Schofthoogte

S, volgroeid nog geen 10 kilo