Roma – GERESERVEERD


Categories: Alle Honden, Gran Canaria

Beschrijving

We stellen graag Roma aan je voor die op zoek is naar zijn nieuwe thuis. We weten helaas niets over zijn verleden, maar zoals bijna alle geredde honden vermoeden we dat hij dat niet geweldig is geweest. Ze kwam met angst naar onze PSF-familie en in korte tijd heeft ze al een spectaculaire verandering doorgemaakt. Roma heeft ze ons laten zien dat zij een hond is die het fijn vindt om genegenheid te geven en te ontvangen. Zij is maat M, dus iets kleiner dan zij op de foto’s lijkt.
Als je haar de kans van haar leven wilt geven, adopteer Roma dan. Ze zal je elke dag van haar bestaan belonen met enorm veel liefde en blijdschap.


Heeft u interesse in een hond(je) op Gran Canaria, lees dan vooral de tekst op deze pagina https://hondenzondertoekomst.nl/hond-adopteren/ goed door.
Er gaat de nodige tijd overheen voordat we een hond(je) naar Nederland kunnen laten komen. Bovendien willen we het liefst dat een hond(je) al gecastreerd of gesteriliseerd is voordat deze naar Nederland komt i.v.m. de kosten die daarvoor op Gran Canaria een stuk lager liggen.

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Schofthoogte

M.