Tigre – GEADOPTEERD


Category: Reeds geadopteerd

Beschrijving

Tigre wacht nog steeds op een wonder. Het is een van de hondjes bij Perros sin fronteras die nu het langst op een mooie plek wacht. Wil jij een plek bieden aan deze bijzondere hond? Neem dan contact met ons op!

Hallo vrienden!!! Mijn naam is Tigre vanwege mijn geweldig mooie kleur vacht en niet vanwege mijn karakter, daar ben ik veel te lief voor! Ik ben nu een paar maanden bij mijn Perros sin fronteras opvangvrienden en geniet nu van een pleeggezin waar ik wordt opgevangen. Daar krijg ik ook mijn opvoeding en verzorging zodat ik straks de ideale hond kan zijn voor een bijzonderder mens of gezin, net zoals ik een bijzonder uiterlijk heb. Ik moet toegeven dat ik actief ben, mijn perfecte mens is dus iemand die van wandelingen en buitenactiviteiten houdt. Ik ben ook knuffelig en enigszins uitbundig, maar ja, ik ben dan ook nog heel jong… Als jij bereid bent om mij veel te knuffelen, flink wat likjes en af en toe een hondenknuffel terug te krijgen, dan passen wij vast heel goed bij elkaar. Denk jij dat wij blij van elkaar kunnen worden en wil je samen met mij erop uit en avonturen delen? Neem dan snel contact met Honden zonder Toekomst op. Ik kijk er naar uit!


Heeft u interesse in een hond(je) op Gran Canaria, lees dan vooral de tekst op deze pagina https://hondenzondertoekomst.nl/hond-adopteren/ goed door.
Er gaat de nodige tijd overheen voordat we een hond(je) naar Nederland kunnen laten komen. Bovendien willen we het liefst dat een hond(je) al gecastreerd of gesteriliseerd is voordat deze naar Nederland komt i.v.m. de kosten die daarvoor op Gran Canaria een stuk lager liggen.

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Schofthoogte

M .