Wendy


Categories: Alle Honden, Gran Canaria

Beschrijving

Wendy is een miniatuur podenco met een heel bijzondere uitstraling. We hebben Wendy meegenomen uit het asiel van Aguimes waar het arme beestje al maanden zat en niemand haar opmerkte.
Voor PSF is het een uitdaging om een goede plek voor haar te vinden maar daar doen wij graag moeite voor: ze verdient het zo!. En al is zij dan misschien niet de allermooiste: je adopteert met je hart en niet met je ogen. Op haar manier is zij een schoonheid, klein van formaat, en ga niet alleen op de foto’s af: honden zien er al snel groter uit dan zij in werkelijkheid zijn.
Wendy is een heel lieve hond en we hopen dat ze snel een goede plek vindt, aangezien ze al veel te lang in de kennel heeft gezeten. Zorg jij ervoor dat Wendy een geweldig 2024 gaat krijgen? Een plek waar zij thuis zal zijn voor de rest van haar leven? Neem dan contact met ons op: info@hondenzondertoekomst.nl


Heeft u interesse in een hond(je) op Gran Canaria, lees dan vooral de tekst op deze pagina https://hondenzondertoekomst.nl/hond-adopteren/ goed door.
Er gaat de nodige tijd overheen voordat we een hond(je) naar Nederland kunnen laten komen. Bovendien willen we het liefst dat een hond(je) al gecastreerd of gesteriliseerd is voordat deze naar Nederland komt i.v.m. de kosten die daarvoor op Gran Canaria een stuk lager liggen.

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Schofthoogte

M-S (ca. 45cm)