Wonder – GEADOPTEERD


Category: Reeds geadopteerd

Beschrijving

Deze oude kerel is een echte schat.
Hij wil graag bij je zijn, maar gaat ook goed in de mand liggen, zolang je maar niet te ver weg bent. Hij heeft moeite met alleen zijn en alleen thuisblijven is dus nog een dingetje. Dit zal nog echt geoefend moeten worden.
Maar daarentegen mee met de auto vind hij helemaal prima, hij gaat op een handdoek of kleedje rustig de hele rit liggen slapen, of dit nu 10 minuten of een uur is. Ondanks dat hij maar 1 oogje heeft en semi doof is, loopt hij goed mee aan de riem. Hij loopt het liefst letterlijk in je voetspoor en is vooral druk bezig met zijn neus tijdens het wandelen.
Hij vind wandelen echt heerlijk. Hij woont nu samen met 2 katten en dit gaat prima, deels omdat hij ze niet eens altijd in de gaten heeft, maar ook omdat hij het al gauw allemaal wel prima vind. Door zijn beperkingen in z’n gehoor en zicht is het af en toe wel uitkijken, hij staat soms ineens heel dicht achter je, dus struikelen kan zomaar.
Tegelijk is het een enorme clown die eigenlijk geen vorm van angst kent, hij klimt als het even kan overal op en ziet daarbij geen vormen van gevaar. Hij is helemaal zindelijk en als hij een keer wat langer moet wachten op een wandeling gaat hij gewoon nog even liggen slapen.
Maar als hij eenmaal doorheeft dat de schoenen aan gaan word hij lekker enthousiast en staat hij klaar bij de voordeur. We  zoeken voor hem mensen zónder drukke kinderen, daar heeft hij niets mee, daarnaast is het ook geen hondje waar ze lekker mee kunnen ravotten ofzo. Ook zoeken we iemand die veel thuis is. Wellicht een wat ouder echtpaar of alleenstaande. Een tweede hond zou een pré kúnnen zijn maar als hij genoeg aandacht krijgt zal het niet perse noodzakelijk zijn. Een huis met tuin of een appartement met balkon maakt voor hem niets uit. Schofthoogte 30 cm, gewicht 6,8 kilo

Bij interesse graag mailen naar info@hondenzondertoekomst.nl

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Schofthoogte

30 cm

Verblijfplaats