Wilma

Wilma

Wilma melde ons dat zij helaas afscheid hebben moeten nemen van hun lieve vriendinnetje Kaya (voorheen Kala, het donkere hondje). Wij wensen hen heel veel sterkte met het verlies van Kaya en bedanken hen voor de mooie jaren die zij haar hebben gegeven in hun gezin. Rust zacht Kaya 🐾😌
Dag lieve Kaya(Kala),
🐾🦋🐾
Het is al weer een paar weken geleden dat ik je moest laten gaan. Je lichaampje was op en je was je oriëntatie vaak kwijt. Je bent ruim 15,5 jaar geworden. Wat was jij een dapper, slim en lenig hondje! Als je blij was of graag iets wilde, ging je op je achterpootjes staan en klapte je met je voorpootjes tegen elkaar. Typisch Kaya!
Je was bijna 10 jaar toen je van Gran Canaria naar Nederland kwam. Je zat daar al een poos opgesloten in een hokje van 1 bij 2 meter. Je vloog naar Nederland, je vrijheid tegemoet.
Wat hebben we het fijn gehad met elkaar en ook samen met Dustin (Duncan). We hebben veel gewandeld, meegegaan in het fietskarretje of in de fietsmand achterop en getoerd met de auto en op vakantie geweest. Af en toe veranderde je in een Gremlin en liet je jouw tandjes zien als je we jou stoorden op jouw plekje of opgetild werd, dat hoorde gewoon bij jou. We weten niet wat jij voorheen hebt meegemaakt.
Wat ben ik blij en dankbaar dat ik jouw laatste jaren jouw baasje mocht zijn. Dat heb ik voor geen goud willen missen!
🐾🦋🐾