Poppi – GEADOPTEERD


Category: Reeds geadopteerd

Beschrijving

Hallo vrienden, ik ben Poppi. jong, speels, sociaal en aanhankelijk… Ik ga niet bescheiden zijn want ik moet goed uitleggen hoe ik ben om een gezin te vinden!
Ik kijk ernaar uit om een echt thuis te hebben. Ik kan goed overweg met andere honden en heb een goede energie, ben niet angstig en geniet graag van menselijk gezelschap.
De vrienden van Perros sin fronteras zeggen dat zij zeker weten dat ik verliefd ga worden op iemand die mij voor altijd uit de kennel haalt waar ik nu in leef. Ben jij degene die het beste gezelschap wil hebben? Kies dan voor mij en ik ga je niet teleurstellen.


Heeft u interesse in een hond(je) op Gran Canaria, lees dan vooral de tekst op deze pagina https://hondenzondertoekomst.nl/hond-adopteren/ goed door.
Er gaat de nodige tijd overheen voordat we een hond(je) naar Nederland kunnen laten komen. Bovendien willen we het liefst dat een hond(je) al gecastreerd of gesteriliseerd is voordat deze naar Nederland komt i.v.m. de kosten die daarvoor op Gran Canaria een stuk lager liggen.

Extra informatie

Geslacht

Leeftijd

Schofthoogte

S (6-7 kg)