Door omstandigheden moesten de adoptanten van Snor een nieuwe plek voor hem zoeken.

Door omstandigheden moesten de adoptanten van Snor een nieuwe plek voor hem zoeken.

Daarbij vroegen zij ons om te bemiddelen en uiteraard hebben we dat gedaan. Snor heet nu Snow en heeft het geweldig naar zijn zin bij Cor, die graag zijn verhaal met ons en jullie deelt. Wij wensen Cor en Snow nog heel veel fijne jaren samen toe!
Hoe Snow in mijn leven kwam
Op 15 februari heb ik mijn vorige hondje op 14 jarige leeftijd in moeten laten slapen.
Even heb ik toen gedacht om geen hondje meer te nemen gezien mijn leeftijd.
Maar na een paar dagen begon het toen weer te kriebelen en ben ik op het internet gaan zoeken naar een geschikte hond voor mij, geen jonge hond maar een oudere.
Ik kwam op het net verschillende stichtingen en instanties tegen maar hun beleid sprak me niet aan, tot ik bij de stichting “Honden zonder Toekomst” kwam. Hun beleid sprak me wel aan en op hun site ben ik gaan zoeken en toen kwam ik Snow tegen: een acht jarige, gecastreerde reu die acht jaar bij een familie in Den Haag had gewoond en die door omstandigheid afstand wilden doen van Snow.
Na mijn leef- en woonomstandigheden met de stichting te hebben gedeeld, kwam ik in aanmerking om Snow te adopteren.
Snow is eind maart bij mij komen wonen en op de tweede dag hadden we al een klik en kon ik hem los laten lopen in het park: hij luisterde meteen al heel goed naar mij.
Nu, meer dan een maand verder, gaat het fantastisch tussen ons. Hij is erg intelligent en blij. Ik zou hem voor geen geld meer willen missen en hij mij ook niet denk ik. Echt de “perfect match”.
Ik dank de stichting “Honden zonder Toekomst” heel erg voor hun bemiddeling en word elke dag blijer van Snow.
Groetjes van Cor en Snow