We delen graag de update van Neo die vandaag precies 1 jaar bij Yvonne en haar familie is.

We delen graag de update van Neo die vandaag precies 1 jaar bij Yvonne en haar familie is.

Wij feliciteren Neo en wensen hem nog heel veel, heel mooie jaren bij zijn droomfamilie!
Hoera! Ik ben vandaag een jaar bij mijn familie! De tijd vloog voorbij en ik ben nog steeds super blij en dankbaar dat ik bij mijn lieve familie terecht ben gekomen.
Er wordt altijd gezegd dat hondjes en poesjes drie dagen nodig hebben om te acclimatiseren, drie weken nodig hebben om de dagelijkse routines van de nieuwe familie te leren en drie maanden nodig hebben voordat ze zich thuis voelen. Voor mij ging het wennen aan mijn nieuwe huisje heel snel. Mijn familie en ik waren gewoon de perfecte match! We willen nogmaals Honden Zonder Toekomst heel erg bedanken voor alle goede zorgen en we hopen nog heel veel jaren van elkaar te kunnen genieten!