In memoriam Larcie

In memoriam Larcie

Honorata heeft ons laten weten dat zij afscheid hebben moeten nemen van hun lieverd Larcie. Larcie heeft de mooie leeftijd van bijna 16 jaar bereikt en een geweldig leven gehand vanaf haar adoptie. Wij bedanken Honorata voor haar liefde en goede zorgen en hopen dat zij nog lang met mooie herinneringen terugkijkt naar de tijd samen. Rust zacht, lieve Larcie 🐾😔
Lieve vrienden.
Ik wil jullie helaas laten weten dat gisteren in mijn armen (zoals wij met Larcie altijd hebben afgesproken) onze Larcie is overleden. Prachtige leeftijd van bijna 16 jaar maar helaas de laatste maanden ziek geworden.
Het is niet te beschrijven hoe veel verdriet moeten wij nu ervaren. Larcie was een geweldig Spaans hondje, grappig en zo LIEFDEVOL. ❤️ Het enige wat ze al bijna 16 jaar wilde dat is samen zijn. Mijn liefde ,mijn vriendin, mijn alles. Geen afscheid- maar voor altijd samen. 💞❤️💕❤️💞❣️