In memoriam: Puck

In memoriam: Puck

Cynthia heeft ons laten weten dat zij helaas afscheid hebben moeten nemen van hun geweldige, lieve Puck. Wij bedanken Cynthia en haar familie voor wat zij voor Puck hebben betekend en wensen hen heel veel sterkte met dit grote verlies.
Dag lieve Puck,
Gisteren heb ik de meest pijnlijke keuze moeten maken om je te laten gaan.. 13,5 jaar heb je mogen worden en 10,5 jaar was je bij ons… In 2013 vanuit Spanje naar Nederland, je was beschadigd en had nog geen volledig vertrouwen in de mens… Met veel liefde en aandacht heb je jezelf weten te ontwikkelen naar een ontzettend lieve, vrolijke, enthousiaste, pure, aanhankelijke en geduldige hond. Al snel zeiden we van straathond naar diva.. Maar je verdiende het… ❤️
Bedankt voor je pure vriendschap, je liefde dieje bij je droeg, je aanhankelijkheid, je troost, je blijdschap en elk moment waarbij je aanwezig was. Want wat hebben we veel meegemaakt samen… ❤️
Afgelopen week ging je ineens achteruit en deze dagen waren voor mij hartverscheurend. Wat bleef je maar je best doen om aan mij te laten zien dat het nog goed ging, maar ik wist wel beter… Je was super sterk! ❤️ Maar het is goed zo…
Lieve Puck,
Bij mij was jouw thuis, jouw thuis word nu een plekje in mijn hart! ❤️ Rust zacht vriendje… Ik ga je ontzettend missen en ik zal jou nooit vergeten! ❤️ en ik hoop dat je toch nog naast me zal lopen.. 🐕🥰
26-03-24🖤